0166 76 00 02
Ma - Za 08:00 - 18:00

Over ons

Gunter Verhuur

Het team van Gunter Verhuur staat als partner voor je klaar met de verhuur van een breed assortiment aan diverse machines. Met een snelle service en een persoonlijke aanpak, voorzien wij de u op het juiste moment en op de gewenste locatie van de beste machines voor elk project.

Hoog serviceniveau en eerlijk advies.

Wij geloven in machineverhuur met een hoog serviceniveau. Daarom werken we als partners met onze klanten samen, met eerlijk advies, wederzijds begrip en een flexibele houding. Zo komen we samen tot de beste oplossing voor elk project. En kun jij met onze machines op de meest efficiënte en veilige manier jouw werk doen.

Moderne goed onderhouden machines.

Onze machinevloot wordt continu uitgebreid en vernieuwd, zo ben je gegarandeerd van machines met een betrouwbare kwaliteit. Wij voeren onderhoud en keuring uit in onze eigen werkplaats en bieden 24/7 service. Met onze eigen transportafdeling bezorgen we onze machines snel op elke gewenste locatie in Nederland. Afhalen op afspraak bij onze locatie in Sint-Maartensdijk kan uiteraard ook.

De 4 voordelen van Gunter Verhuur

1. Altijd een oplossing.

Wij zetten alles op alles om onze klanten te helpen. Ook bij last-minute aanvragen of als we een machine zelf niet in huis hebben.

2. Eerlijk advies.

Met onze machinekennis bieden we eerlijk advies op maat.
Zo ben je verzekerd van de meest efficiënte machine voor elk project.

3. Snel geregeld.

Dankzij korte lijnen en persoonlijk contact kunnen we je snel van dienst zijn.
Onze eigen transportafdeling levert elke machine snel ter plaatse.

4. Storing? 24/7 Service

Dankzij goed onderhoud en tijdige keuring in onze eigen werkplaats bieden wij betrouwbare machines. Gaat er toch wat mis, dan zijn onze servicemonteurs snel ter plaatse.

Gunter Verhuur - Logo Web_Color
Hier vind u ons.

Pluimpotweg 19-21
4695 RS Sint-Maartensdijk

0166 76 00 02
info@gunterverhuur.nl

Liever uw gehele klus uitbesteden?

Wilt u uw klus liever uitbesteden? Dat kan, want Gunter Verhuur is namelijk onderdeel van Gunter Grondverzet. Met deze tak van ons bedrijf nemen wij uw gehele klus uit handen. Meer weten? Neem dan ook eens een kijkje op guntergrondverzet.nl