0166 76 00 02
Ma - Za 08:00 - 18:00

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze veelgestelde vragen, misschien staat uw antwoord hier tussen.

Een huurdag duurt maximaal 24 uur en indien van toepassing een maximum van 8 draaiuren per dag.

Ja, dat kan. Wij beschikken over de mogelijkheden om de machines naar de gewenste locaties te brengen, mits bereikbaar voor de chauffeur. U betaalt uiteraard wel transportkosten, vraag dit van te voren na.

Uiteraard krijgt u bij het ophalen of wanneer wij een machine leveren, uitleg over hoe de machine werkt. Mocht u daarna nog vragen hebben, bel ons gerust. Wij helpen u graag.

Ja dit is mogelijk bij Gunter Verhuur zie onze aanhangwagens.

De machine moet schoon en met een volle tank weer worden ingeleverd. Is de machine niet schoon? Dan worden de schoonmaakkosten aan u doorberekend. Ook brandstofkosten zullen wij aan u doorberekenen indien de machine niet is volgetankt.

Nee, ons assortiment breid wekelijks uit. Het kan zijn dat nog niet alle machines of gereedschappen op onze website staan.

Bellen naar 0166-760002 en kies voor optie 2.

Ja, als er sprake is van een storing dient u dit altijd direct aan ons door te geven zodat wij hier actie op kunnen ondernemen.

Bovenop de huurprijs is een percentage van 7% van de totale huursom verschuldigd voor verzekering van het gehuurde. Er geldt een eigen risico.

Het eigen risico wordt als volgt berekend:

  • Voor het gehuurde met een cataloguswaarde tot € 10.000,00 geldt een eigen risico van € 2.500,00 per gebeurtenis
  • Voor het gehuurde met een cataloguswaarde van meer dan € 10.000,00 geldt een eigen risico van € 3.500,00 per gebeurtenis.

Het eigen risico is nooit hoger dan de dagwaarde van het gehuurde.

Kabel en leidingschade is ten allen tijde uitgesloten.

Gunter Verhuur - Logo Web_Color
Hier vind u ons.

Pluimpotweg 19
4695 RS Sint-Maartensdijk

0166 76 00 02
info@gunterverhuur.nl

Komt u er zelf niet uit?

Neem dan contact met ons op via e-mail. Even bellen mag natuurlijk ook. Of vraag vrijblijvend een offerte aan en we adviseren u graag wat het beste past bij uw klus.